Maaltijdservice Snellegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Snellegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Snellegem? Dankzij onze tool achterhaalt u supersnel alle bezorgers in uw regio! Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,50 per maal. Ouderwets genieten van Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen en Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Snellegem geniet u van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteJabbeke
Waarom bestellen?Vetbeperkt
Postcode8490
Gemiddelde prijs€6,58
Meest gekozen maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Snellegem

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Snellegem. We hebben het over veel gekozen bedrijven als Viangro en/of Delimeal. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei instellingen en restaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u de leveranciers eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Snellegem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Snellegem. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u zonder moeite praktische of verse producten als desem naturel of tofu naturel. Veelal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Snellegem vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Snellegem? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die rijmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Jabbeke. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Snellegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is er al voor €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli bestelt u vanaf €4,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni kunt u al bestellen vanaf €6,3.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, een extra salade en voor de volledigheid een Chocolade mousse na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Jabbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Spinazie à la crème met champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Snellegem aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Erwtensoep of Koolvis, broccoli, kruidenpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of juist vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Snellegem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit