Maaltijdservice Bekegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bekegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bekegem? D.m.v. onze tool treft u snel en simpel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,25 per keer. Aanschuiven voor Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen en Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Bekegem krijgt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIchtegem
Waarom bestellen?Lekker en gezond
Postcode8480
Gemiddelde menuprijs€6,56
Geliefde maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bekegem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Bekegem. We hebben het over populaire organisaties als Traiteur Goossens of Carrefour. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daarom de services snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Bekegem? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bekegem. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u eenvoudig de boodschappen zoals sinaasappels en koffiekoeken. In algemene zin zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bekegem vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bekegem? Of zoekt u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Ichtegem. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bekegem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Vriesverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Groentesoep Met Balletjes is beschikbaar vanaf €5,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Pindasoep, een stukje fruit en iets fris zoals Chocolade ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ichtegem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bekegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice rijmt met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en geef de voorkeur door. Let met name op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden worden veelal bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bekegem. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit