Maaltijdservice Stalhille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stalhille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Stalhille? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,35 per maaltijd. Flink uitpakken met Heldere uiensoep of Naturel-pannenkoek? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Stalhille hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteJabbeke
BeoordelingVakkundige chefkoks
Postcode8490
Gemiddelde kosten€6,59
Meest gekozen maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Stalhille

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Stalhille. Bijvoorbeeld veel gekozen leveranciers als Ekomenu en 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor interessante organisaties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf heeft weer een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van deze website kan u de services probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Stalhille? Dat is niet erg! Een groot aantal cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stalhille. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men snel praktische of verse producten als palingworst of oploskoffie. Doorgaans gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Stalhille vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Stalhille? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en menu voorkeuren. Wat dacht u van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Jabbeke. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stalhille voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al voor €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Jonge kabeljauw in roomsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Bonensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Patbingsu om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Jabbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stalhille aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt meestal bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree en Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Stalhille. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit