Maaltijdservice Eernegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eernegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Eernegem? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,85 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes of Naturel-pannenkoek? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Eernegem krijgt u gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIchtegem
BeoordelingZoutarme gerechten
Postcode8480
Prijs per gerecht€6,57
Vaak bestelde maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Eernegem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Eernegem. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als Foodbag en/of Prego. Maar ook lokaal ontwikkelen zich prima aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie hanteert een heel eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van deze website kunt u dus de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Eernegem? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eernegem. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u probleemloos de supermarktartikelen als griesmeelpap en groenteburger. Veelal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Eernegem vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Eernegem? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn allerlei mogelijkheden die rijmen met uw wensen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Ichtegem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eernegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt af van zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rookworst met rijk gevulde erwtensoep kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Mosterdsoep, een extra salade en om het compleet te maken Mokka ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ichtegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eernegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Visburger met groenten. Op die manier zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Eernegem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit