Maaltijdservice Berg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Berg? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos alle services in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,45 p.p. Aanschuiven voor Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen of Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Berg hebt u toegang tot complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKampenhout
BeoordelingGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode1910
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,51
Nummer 1-maaltijdBeef Squats

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Berg

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Berg. Neem populaire aanbieders als Viangro of 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende instanties en sociale voorzieningen. Elke leverancier levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Berg? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berg. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel leveranciers voorzien in een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u zonder moeite verse of handige boodschappen als snoep en schouderham. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Berg vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Berg? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus en Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Hieronder ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Kampenhout. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berg voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree bestelt u vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kan je kopen vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Broccolisoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Roomsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Gortepap als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kampenhout voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Hollandse hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berg aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei en Knoflookgarnalen. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Berg. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit