Maaltijdservice Kampenhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kampenhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kampenhout? Middels www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,45 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebonden goulashsoep of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Kampenhout smult u weer van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKampenhout
ReactieVakkundige chefkoks
Postcode1910
Gemiddelde menuprijs€5,69
Populaire maaltijdMacaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Kampenhout

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Kampenhout. U kunt denken aan belangrijke bedrijven als Viangro en Delimeal. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van initiatieven en restaurants. Iedere partij wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u derhalve de leveranciers op uw gemak op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Kampenhout? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kampenhout. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men direct belangrijke boodschappen als allesreiniger en pindakaas. In de regel gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Kampenhout vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Kampenhout? Of zoekt u echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene mogelijkheden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Via onze vergelijker ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Kampenhout. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kampenhout voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van aspecten als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kan je kopen vanaf €5,4.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng is er al vanaf €5,65.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kokos-bonensoep, iets te drinken en een dessert als Fruit om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kampenhout voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Runderlapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kampenhout bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele bezorgservices en kies een geschikte. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of online. De gerechten worden meestal bezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Kippensoep en Bloemkoolsoep. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Kampenhout. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente