Maaltijdservice Buken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Buken? Door gebruik te maken van deze website ontdekt u probleemloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,75 per maal. Genieten van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Buken ontvangt u uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKampenhout
RecensieSpeciaal voor ouderen
Postcode1910
Gemiddelde prijs€6,52
Vaak bestelde maaltijdGroentensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Buken

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Buken. Neem belangrijke bezorgers als Dienstenthuis.be of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor allerlei leveranciers en slagerijen. Iedere organisatie heeft weer z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Buken? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buken. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u snel nuttige boodschappen zoals sinas en snoep. In algemene zin kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Buken vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Buken? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid voedingspatroon. Denk maar aan Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Kampenhout. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buken voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al voor €6,45.
 • Vriesverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,7.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Mosterdsoep, extra groenten en iets fris zoals Griesmeelpap om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kampenhout voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Pasta kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Buken aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden in algemene zin geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 20 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Chili con carne of Andijviestamppot, speklapje. Daardoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Buken. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit