Maaltijdservice Neu-Moresnet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neu-Moresnet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Neu-Moresnet? Geholpen door deze pagina vindt u probleemloos alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,60 per maaltijd. Smullen van Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie of Hamlapje in jus met stamppot andijvie? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Neu-Moresnet ontvangt u smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteKelmis
Waarom bestellen?Eenvoudig te verwarmen
Postcode4721
Maaltijd prijs€6,43
Vaak bestelde maaltijdAlaska-koolvis in tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Neu-Moresnet

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Neu-Moresnet. We hebben het over interessante bezorgers als 15Gram en/of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene organisaties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kunt u derhalve de bedrijven op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Neu-Moresnet? Geen probleem! Best veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neu-Moresnet. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men snel de boodschappen zoals oude kaas of ontbijtspek. Normaal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Neu-Moresnet vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Neu-Moresnet? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een hoop opties die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat dacht u van Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Kelmis. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neu-Moresnet voor ouderen variëren nogal. De prijs komt tot stand door zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten is er al voor €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kan je kopen vanaf €4,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus is beschikbaar vanaf €7,05.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Koninginnensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Irish Coffee mousse om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kelmis voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Kelmis
 • Postcodegebied: 4721

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Linzensoep met bleekselderij
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Gepaneerde Alaska-koolvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neu-Moresnet bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Schelvis in Dijon-mosterdsaus en Penne, champignonragout, broccoli. Zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Neu-Moresnet. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit