Maaltijdservice Kelmis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kelmis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Kelmis? D.m.v. maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,65 p.p. Ouderwets genieten van Minestronesoep of Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Kelmis ontvangt u complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteKelmis
ErvaringGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode4720
Gemiddelde kosten€5,67
Maaltijd-topperGebonden rundvleessoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kelmis

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Kelmis. Neem grote bezorgers als Meal-Story en Delhaize. Maar ook lokaal ontstaan er prima leveranciers en speciale eetpunten. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen aanbod en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kunt u dus de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kelmis? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kelmis. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men zonder moeite broodnodige boodschappen als desem naturel en broodbeleg. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kelmis vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Kelmis? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse maaltijdservices die rijmen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat dacht u van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Kelmis. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kelmis voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt samengesteld door zaken als de organisatie, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is er al vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Andijvie a la creme is beschikbaar vanaf €6,75.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Pompoensoep, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kelmis voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Kelmis
 • Centrale postcode: 4720

Geliefde bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gebonden rundvleessoep

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kelmis bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsHachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden en Kervelroomsoep. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kelmis. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente