Maaltijdservice Walhorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Walhorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Walhorn? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,80 per gerecht. Flink uitpakken met Champignonsoep met rundvlees of Snijbonen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Walhorn geniet u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteLontzen
RecensieOpwarmen met microgolf
Postcode4711
Prijs per gerecht€6,42
Maaltijd-topperReepjes kippenvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Walhorn

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Walhorn. Denk dan aan landelijke bezorgers als Delhaize en 0. Maar ook in de buurt ontstaan er verscheidene leveranciers en sociale voorzieningen. Elke optie heeft weer een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze website kan u de leveranciers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Walhorn? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Walhorn. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop u zonder moeite belangrijke boodschappen als salades of boter. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Walhorn vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Walhorn? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een hoop mogelijkheden die matchen met uw wensen en mogelijke diëten. Wat te denken van Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Lontzen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Walhorn voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een warme dagschotel als Foe yong hai kan je kopen vanaf €6,65.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Spinaziesoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Crêpe suzette na. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Lontzen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Procureurlapje met groenten
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Visstukjes in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Walhorn aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt altijd tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Gele rijst en Nasi kip saté. Zodoende krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Walhorn. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit