Maaltijdservice Heist-Aan-Zee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heist-Aan-Zee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Heist-Aan-Zee? Door middel van onze tool vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,35 p.p. Genieten van Heldere kippensoep en Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Heist-Aan-Zee smult u weer van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKnokke-Heist
ReactieTelefonische klantenservice
Postcode8301
Prijs per maaltijd€6,21
Vaak gekozen maaltijdSpinazie schotel met gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Heist-Aan-Zee

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Heist-Aan-Zee. Denk aan grote firma’s als Dienstenthuis.be en/of Delimeal. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier levert z’n eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Heist-Aan-Zee? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heist-Aan-Zee. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Vaak afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men direct de boodschappen zoals snoeptomaatjes en sinas. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Heist-Aan-Zee vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Heist-Aan-Zee? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal maaltijdservices die matchen met uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Knokke-Heist. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heist-Aan-Zee voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van o.a. de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kan je kopen vanaf €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Reepjes kalkoenvlees in saus wordt al bezorgd vanaf €7,35.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thukpa, een extra rauwkostsalade en een toetje als Vanille ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Knokke-Heist voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Biogarde
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Stamppot knolselderij met rucola

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heist-Aan-Zee bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers bieden een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigopnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden standaard bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Nasi babi pangang of Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Heist-Aan-Zee. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit