Maaltijdservice Veldegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veldegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Veldegem? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,50 per persoon. Flink uitpakken met Pasta Venetia en Gebonden rundvleessoep? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Veldegem beschikt u over verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZedelgem
ReactieSnel geleverd
Postcode8210
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,17
Populaire maaltijdTagliatelle, kip, paddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Veldegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Veldegem. Neem bijv. belangrijke organisaties als Home Cuisine en/of Prego. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima instellingen en slagerijen. Elke leverancier heeft zo een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Veldegem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veldegem. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt u gelijk praktische of verse producten als allesreiniger en komijnekaas. Normaal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Veldegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Veldegem? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn flink wat opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Zedelgem. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veldegem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Tomatensoep met prei vg is beschikbaar vanaf €6,4.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, iets te drinken en iets fris zoals Yoghurtijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Zedelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Rookworst met stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Veldegem bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele services.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Meestal is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Nasi Indisch rundvlees en Zalmfilet in zoete mosterdsaus. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Veldegem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit