Maaltijdservice Knokke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Knokke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Knokke? Dankzij deze website achterhaalt u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,75 p.p. Aan tafel voor Varkenslapje in jus of Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Knokke krijgt u vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKnokke-Heist
BeoordelingGeen minimale afname
Postcode8300
Prijs per gerecht€6,19
Geliefde maaltijdMacaroni, groenten-tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Knokke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Knokke. Denk dan aan veel gekozen partijen als Delhaize en/of 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van organisaties en speciale eetpunten. Elke optie wordt gekenmerkt door een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Knokke? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Knokke. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt men direct de boodschappen zoals allesreiniger of filet americain. Dikwijls kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Knokke vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Knokke? Of zoekt u vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene maaltijdservices die in lijn zijn met uw gesteldheid en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Met Wortelstamppot of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Verderop bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Knokke-Heist. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Knokke voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is verkrijgbaar vanaf €5,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundvlees in saus kan je kopen vanaf €6,8.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Preisoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Dame blanche om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Knokke-Heist voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Macaroni
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Knokke regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type thuismaaltijd past bij uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, via een menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Spaghetti, tonijn, kappertjes en Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Hierdoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Knokke. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit