Maaltijdservice Westkapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westkapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Westkapelle? D.m.v. onze tool vindt u eenvoudig alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,20 per gerecht. Aan tafel voor Chinese wokschotel of Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Westkapelle smult u weer van uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKnokke-Heist
Waarom bestellen?100% flexibel
Postcode8300
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,2
Populaire maaltijdVegetarische lasagna, spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Westkapelle

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Westkapelle. We hebben het over landelijke services als Yumbel of Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van instanties en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft zo een eigen aanbod en voorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de services rustig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Westkapelle? Geen probleem! Legio traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westkapelle. Ideaal voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men probleemloos belangrijke boodschappen als karnemelk en afbak kaas mais broodjes. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Westkapelle vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Westkapelle? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop type aanbieders die voldoen aan uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat te denken van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Champignonroomsoep? Hieronder ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Knokke-Heist. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westkapelle voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al voor €4,7.
 • Een warme dagschotel als Zalmfilet in roomsaus kan je kopen vanaf €5,65.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Mosterdsoep, een extra salade en een dessert als Hemelse modder achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Knokke-Heist voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Varkensfilet in jus met koolraap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westkapelle bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type thuismaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. Het eten wordt dikwijls geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Nasi goreng, quorn, satésaus en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Westkapelle. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit