Maaltijdservice Loppem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loppem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Loppem? D.m.v. maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,30. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree of Bloemkool cordonbleu schotel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Loppem krijgt u smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZedelgem
BeoordelingSnel in huis
Postcode8210
Prijs per maaltijd€6,16
Geliefde maaltijdWitlofschotel met ham en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Loppem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Loppem. Neem bijv. erkende services als Home Cuisine en 0. Maar ook in de buurt bestaan er tal van instanties en zorginstellingen. Iedere optie hanteert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. onze tool kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Loppem? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loppem. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop men snel verse of handige boodschappen als sappen en leverkaas. Meestal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Loppem vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Loppem? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei seniorenmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Gentse Waterzooi? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Zedelgem. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loppem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als het bedrijf, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Op Grootmoeders Wijze bestelt u vanaf €4,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gestoofde lamsschouder kan je kopen vanaf €5,5.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Preisoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Yoghurt als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Zedelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loppem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Controleer goed de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal is dat mogelijk via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De gerechten worden altijd thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Babi pangang met witte rijst en groenten of Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Loppem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit