Maaltijdservice Sint-Michiels

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Michiels voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Michiels? Geholpen door onze tool vindt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,50 per gerecht. Genieten van Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst en Spaghetti Bolognese Kaas? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Sint-Michiels krijgt u voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
RecensieHonderden tevreden klanten
Postcode8200
Gemiddelde menuprijs€6,15
Maaltijd-topperKip kerrie ananas met risotto

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Michiels

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Michiels. Neem bijv. grote bezorgers als Prego of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en voorwaarden. Dankzij deze pagina kan u de leveranciers rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Michiels? Er is een oplossing! Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Michiels. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt u moeiteloos praktische of verse producten als snijworst of boter. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Michiels vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Michiels? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensen voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Aan de hand van deze website vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Brugge. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Michiels voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie kan je kopen vanaf €6,3.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Avocadosoep, iets te drinken en om het compleet te maken Sundae achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Bloemkool met rundvlees schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Michiels regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor categorie thuismaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste verstrekkers hanteren een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt niet zelden geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng en Penne vier kazen, uitgebakken spekjes. Zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Michiels. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit