Maaltijdservice Sint-Andries

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Andries voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Andries? Middels deze website bekijkt u snel en simpel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,55. Smullen van Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel of Gestoofde lamsschouder? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Andries smult u weer van complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
RecensieVele tevreden klanten
Postcode8200
Prijs per maaltijd€6,14
Nummer 1-maaltijdTortellini met gehakt en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Andries

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Sint-Andries. Neem bijv. erkende organisaties als Viangro of 0. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze vergelijker kan u daardoor de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Andries? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Andries. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u direct de supermarktartikelen als thee en magere kwark. In de regel zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Andries vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Andries? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Macaroni Ham Kaassaus of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Hieronder ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Brugge. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Andries voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is er al vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €4.
 • Een daghap aan huis als Schnitzel champignonsaus is er al vanaf €6,45.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Venkelsoep, extra groenten en iets fris zoals Clafoutis om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Andries regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en selecteer er een. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor thuis worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Bami goreng met kipsaté. Hiermee kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding stimuleert uw energie en levenslust. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Andries. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit