Maaltijdservice Koekelberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koekelberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Koekelberg? Geholpen door www.maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,30 p.p. Aan tafel voor Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen en Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Koekelberg smult u weer van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieBrussel
GemeenteKoekelberg
ReactieUnieke recepten
Postcode1081
Gemiddelde prijs€5,01
Vaak bestelde maaltijdGehaktschijf met appelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Koekelberg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Koekelberg. Denk aan grote partijen als Yumbel of Traiteur Goossens. Maar ook in de buurt bestaan er prima partijen en slagerijen. Iedere aanbieder levert z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Koekelberg? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koekelberg. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt men direct de supermarktartikelen als afbak pistolet meergranen en griesmeelpap. Normaal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Koekelberg vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Koekelberg? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn meerdere mogelijkheden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Koekelberg. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koekelberg voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel kan je kopen vanaf €5,8.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Miyeok guk, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Chocolade mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Koekelberg voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Koekelberg regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men supersnel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk geleverd door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie of Stamppot boerenkool met worst. Zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of misschien eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Koekelberg. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit