Maaltijdservice Sint-Jans-Molenbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Jans-Molenbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Jans-Molenbeek? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,65 p.p. Aanschuiven voor Rode kool met appel en Pasta/tonijnschotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Jans-Molenbeek beschikt u over complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieBrussel
GemeenteSint-Jans-Molenbeek
ReactieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode1080
Prijs per maaltijd€5
Nummer 1-maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Jans-Molenbeek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Sint-Jans-Molenbeek. Neem veel gekozen leveranciers als Prego en/of 0. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante partijen en zorginstellingen. Elke service wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze pagina kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Jans-Molenbeek? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Jans-Molenbeek. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men probleemloos de supermarktartikelen als karnemelk of peren. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Jans-Molenbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Sint-Jans-Molenbeek? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit diverse opwarmmaaltijden die rijmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Op deze pagina achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Sint-Jans-Molenbeek. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Jans-Molenbeek voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is er al vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Budae jjigae, iets te drinken en voor de volledigheid een Vruchtensalade als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Jans-Molenbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Biogarde
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Macaroni, groenten-tomatensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Jans-Molenbeek regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote aanbieders werken met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men gelijk opnieuw bestellen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Varkenshaas boontjes schotel. Hiermee zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Jans-Molenbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit