Maaltijdservice Koksijde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koksijde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Koksijde? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,55 p.p. Aan tafel voor Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Koksijde hebt u toegang tot voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKoksijde
RecensiePuur en vers uit de pan
Postcode8670
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,05
Nummer 1-maaltijdCasselerrib in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Koksijde

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Koksijde. Denk aan populaire leveranciers als Dienstenthuis.be of Delimeal. Maar ook in de buurt zien we uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Elke optie hanteert een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Koksijde? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koksijde. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop men direct nuttige boodschappen zoals thee en afbak croissants naturel. Veelal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Koksijde vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Koksijde? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Hieronder ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Koksijde. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koksijde voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is er al vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kervelsoep kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten bestelt u vanaf €6,35.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Aspergesoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Oranjevla om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Koksijde voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Koksijde aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel en Kervelroomsoep. Zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Koksijde. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente