Maaltijdservice Kortenaken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kortenaken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kortenaken? Geholpen door deze pagina vindt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,15. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kreeftensoep en Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Kortenaken profiteert u van verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKortenaken
ReactieMet dieetmaaltijden
Postcode3470
Maaltijd prijs€6,73
Vaak bestelde maaltijdAardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Kortenaken

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Kortenaken. Denk aan interessante bezorgers als Prego of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder levert een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kortenaken? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kortenaken. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als druiven en sinaasappels. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Kortenaken vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kortenaken? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Kipgyros Rijst? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Kortenaken. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kortenaken voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is er al voor €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen is er al vanaf €7,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rundvleessoep, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurt achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Kortenaken voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Nasi babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kortenaken regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let goed op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipfilet in piri piri saus en Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes. Op die manier zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kortenaken. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente