Maaltijdservice Meerbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meerbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Meerbeek? Geholpen door maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,55 per keer. Smullen van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Meerbeek geniet u van heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKortenberg
Waarom bestellen?100% vers bereid
Postcode3078
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,79
Populaire maaltijdGestoofde prei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Meerbeek

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Meerbeek. Neem bijv. populaire bezorgers als Home Cuisine of Okay. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij tal van instellingen en sociale voorzieningen. Elke partij wordt bestempeld door z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Meerbeek? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meerbeek. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men probleemloos de boodschappen zoals appelsap en abrikozenjam. Normaal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Meerbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Meerbeek? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Kortenberg. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meerbeek voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door bijvoorbeeld de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is er al vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundvlees in tijmsaus bestelt u vanaf €7,3.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tomatensoep, een gezonde salade en een toetje als Karnemelkse bloempap na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Kortenberg voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Maaltijdpoffertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meerbeek bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en kies er een. Let goed op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. Uw bestelling wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Kippenbout. Bonne femme en Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Meerbeek. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit