Maaltijdservice Korbeek-Dijle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Korbeek-Dijle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Korbeek-Dijle? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per keer. Smullen van Lasagna bolognese of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Korbeek-Dijle smult u weer van complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBertem
Waarom bestellen?Vraag om voedingsadvies
Postcode3060
Gemiddelde kosten€6,75
Meest gekozen maaltijdGebakken rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Korbeek-Dijle

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Korbeek-Dijle. Neem landelijke bedrijven als Vlotter of Delhaize. Ook in deze plaats zelf zien we prima aanbieders en wijkrestaurants. Iedere optie levert een eigen productaanbod en voorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Korbeek-Dijle? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Korbeek-Dijle. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop men direct broodnodige boodschappen als kaas of afbakbroodjes. Niet zelden gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Korbeek-Dijle vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Korbeek-Dijle? Of zoekt u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Gentse Waterzooi of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Hieronder achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Bertem. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Korbeek-Dijle voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt heeft te maken met o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Oosterse zalm bestelt u vanaf €6,45.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Rundvleessoep, iets te drinken en iets lichts zoals Flensjes als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bertem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Bami babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Korbeek-Dijle regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Draadjesvlees in jus of Stoofpotje peer, rundvlees en puree. Zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Korbeek-Dijle. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit