Maaltijdservice Erps-Kwerps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erps-Kwerps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Erps-Kwerps? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u eenvoudig alle bedrijven in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,20 per maal. Genieten van Varkenssaucijs in jus en Groenteschotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Erps-Kwerps geniet u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKortenberg
ErvaringBelangrijke voedingsstoffen
Postcode3071
Maaltijd prijs€6,77
Geliefde maaltijdAardappelrösti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Erps-Kwerps

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Erps-Kwerps. Denk dan aan erkende bedrijven als Dienstenthuis.be en Home Cuisine. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima aanbieders en sociale voorzieningen. Elke organisatie hanteert een eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Erps-Kwerps? Geen probleem! Best veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erps-Kwerps. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere services bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo koop u eenvoudig broodnodige boodschappen als sinaasappelsap of appelstroom. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Erps-Kwerps vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Erps-Kwerps? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele opties die passen bij uw uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree en Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Op deze pagina bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Kortenberg. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erps-Kwerps voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Preisoep, extra groenten en een dessert als Poire belle Hélène als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Kortenberg voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Flensjes met fruit

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erps-Kwerps aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBabi pangang of Kip Op Grootmoeders Wijze. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Erps-Kwerps. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit