Maaltijdservice Vaalbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vaalbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Vaalbeek? Middels deze pagina achterhaalt u overzichtelijk alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,55 per gerecht. Flink uitpakken met Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Vaalbeek profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteOud-Heverlee
RecensieThuis uit eten!
Postcode3054
Gemiddelde prijs€6,74
Nummer 1-maaltijdAardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Vaalbeek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Vaalbeek. Neem landelijke bedrijven als Marley Spoon en/of HelloFresh. Ook binnen de gemeente zijn er prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Vaalbeek? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vaalbeek. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men probleemloos praktische of verse producten als huzarensalade en grillworst. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Vaalbeek vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Vaalbeek? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit meerdere thuismaaltijden die passen bij uw uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Oud-Heverlee. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vaalbeek voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is er al voor €3,9.
 • Een warme dagschotel als Gehaktschotel Met Worteltjes kan je kopen vanaf €6,15.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Witte tomatensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Yoghurtijs achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oud-Heverlee voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Nasi babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vaalbeek regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende verstrekkers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden vaak geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Kersenpannenkoek of Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vaalbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit