Maaltijdservice Heule

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heule voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Heule? Door middel van onze tool doorzoekt u eenvoudig alle bedrijven in de buurt! Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,05 p.p. Genieten van Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel of Rundvlees met gegrilde groente? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Heule smult u weer van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortrijk
BeoordelingUniek voor senioren
Postcode8501
Prijs per maaltijd€6,63
Vaak gekozen maaltijdDraadjesvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Heule

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Heule. Bijvoorbeeld populaire services als Ekomenu of Delimeal. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor allerlei instellingen en wijkrestaurants. Iedere service wordt gekenmerkt door z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde wensen zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Heule? Geen probleem! Meer en meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heule. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt men zonder moeite broodnodige boodschappen als cola en afwasborstel. Vaak gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Heule vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Heule? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en mogelijke allergieën. Denk maar aan Witte Pens Met Rodekool En Puree en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Hieronder vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Kortrijk. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heule voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is er al voor €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipragout met Parijse wortelen is beschikbaar vanaf €6,55.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Aardappelsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Natas do Céu om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kortrijk voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heule aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. De menu’s worden meestal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Alaska-koolvis in mosterdsaus of Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Heule. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit