Maaltijdservice Bissegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bissegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bissegem? Door middel van deze website bekijkt u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,60 per maal. Flink uitpakken met Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Bissegem geniet u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortrijk
ReactieSpeciaal voor ouderen
Postcode8501
Gemiddelde kosten€6,62
Geliefde maaltijdStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bissegem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Bissegem. Denk dan aan populaire aanbieders als Traiteur Goossens of Colruyt. Maar ook lokaal ontstaan er tal van instellingen en slagerijen. Iedere partij onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze pagina kunt u de bedrijven overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bissegem? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bissegem. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals chocolade of volle kwark. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bissegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bissegem? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene opties die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Onderstaand vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Kortrijk. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bissegem voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van factoren als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel is beschikbaar vanaf €7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Knoflooksoep, extra groenten en een toetje als Vanille ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Kortrijk voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bissegem aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Doperwtensoep of Rabarbercompote. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bissegem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit