Maaltijdservice Bovesse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bovesse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bovesse? Via deze website achterhaalt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,75 per keer. Ouderwets genieten van Bami babi pangang of Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Bovesse beschikt u over vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteLa Bruyère
RecensieOndersteuning via telefoon
Postcode5081
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,42
Populaire maaltijdSavooiekool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bovesse

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Bovesse. Neem bijv. belangrijke leveranciers als Colruyt en Champion. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende leveranciers en verswinkels. Elke leverancier heeft weer een “eigen” keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bovesse? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven structuur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bovesse. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt u snel nuttige boodschappen zoals griesmeelpap of paté. In algemene zin kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bovesse vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bovesse? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze opwarmmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Gentse Waterzooi of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Hieronder ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving La Bruyère. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bovesse voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de organisatie, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Penne vier kazen, uitgebakken spekjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Uiensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Soesje om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente La Bruyère voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Roerei met spinazie à la crème

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bovesse aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden meestal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kip met jus, rode bieten en krielaardappels en Verse rauwkostsalade. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bovesse. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit