Maaltijdservice Warisoulx

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warisoulx voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Warisoulx? Geholpen door maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,10 per maal. Aan tafel voor Gebonden goulashsoep en Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Warisoulx krijgt u smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteLa Bruyère
RecensieTelefonische klantenservice
Postcode5080
Prijs per gerecht€5,41
Meest gekozen maaltijdWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Warisoulx

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Warisoulx. Denk dan aan erkende aanbieders als Delhaize en/of 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kan u daarom de bezorgers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Warisoulx? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warisoulx. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u probleemloos de boodschappen zoals karnemelk en katenspek. Meestal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Warisoulx vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Warisoulx? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze maaltijdservices die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Via onze vergelijker treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom La Bruyère. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warisoulx voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de organisatie, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Zalmfilet in roomsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Samgyetang, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Yoghurtijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente La Bruyère voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Vegetarische balletjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Warisoulx aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De menu’s worden vaak geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Gehaktballetjes in satésaus. Handig, want zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Warisoulx. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit