Maaltijdservice Rhisnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rhisnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Rhisnes? Via deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,10 per gerecht. Ouderwets genieten van Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Rhisnes beschikt u over complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteLa Bruyère
BeoordelingGeen minimale afname
Postcode5080
Prijs per gerecht€5,39
Maaltijd-topperWitte rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Rhisnes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Rhisnes. Neem grote leveranciers als Vlotter en/of 15Gram. Maar ook lokaal bestaan er interessante leveranciers en speciale eetpunten. Elke optie heeft zo een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rhisnes? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rhisnes. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u gelijk de boodschappen zoals chocopasta of afbak kaas mais broodjes. In algemene zin gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Rhisnes vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Rhisnes? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op deze pagina achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek La Bruyère. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rhisnes voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen is er al vanaf €5,5.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Haaienvinnensoep, een stukje fruit en een dessert als Appelmoes als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente La Bruyère voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Kipragout met Parijse wortelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rhisnes aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral het type maaltijden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden standaard geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst en Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u deze besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Rhisnes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit