Maaltijdservice Villers-Lez-Heest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Lez-Heest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Lez-Heest? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,50 p.p. Smullen van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Gebakken rijst? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Villers-Lez-Heest krijgt u voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteLa Bruyère
Reactie100% flexibel
Postcode5080
Prijs per maaltijd€5,4
Vaak gekozen maaltijdGroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Villers-Lez-Heest

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Villers-Lez-Heest. U kunt denken aan belangrijke services als Foodbag en/of 0. Maar ook in de buurt bestaan er uitstekende instellingen en wijkrestaurants. Elke aanbieder biedt een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u speciale voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Lez-Heest? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Lez-Heest. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als havermout of sandwich spread. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Villers-Lez-Heest vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Villers-Lez-Heest? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel menu’s die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Aan de hand van deze website vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek La Bruyère. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Lez-Heest voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Aardappelsoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Kaas om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente La Bruyère voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Lez-Heest aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote verstrekkers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De thuismaaltijden worden standaard aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree of Gestoofde lamsschouder. Zodoende zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of misschien eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Villers-Lez-Heest. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit