Maaltijdservice La Bruyère

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in La Bruyère voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in La Bruyère? Door middel van deze website doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,90 p.p. Genieten van Omelet in champignonsaus of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in La Bruyère ontvangt u voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteLa Bruyère
RecensieVol vitaminen en mineralen
Postcode5080
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,99
Populaire maaltijdTagliatelleschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in La Bruyère

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom La Bruyère. Bijvoorbeeld interessante services als Viangro en Okay. Echter, ook heel lokaal ontstaan er tal van instellingen en restaurants. Iedere optie wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze pagina kan u de bedrijven rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in La Bruyère? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in La Bruyère. Een redding voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals koffie en chocopasta. Normaliter kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in La Bruyère vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in La Bruyère? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei opties die passen bij uw uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Op deze pagina ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente La Bruyère. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in La Bruyère voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gegrilde groentenmix in saus is beschikbaar vanaf €5,85.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, iets te drinken en iets fris zoals Zabaglione achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente La Bruyère voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in La Bruyère aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De thuismaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen of Kabeljauw in kruidensaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen La Bruyère. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente