Maaltijdservice Le Roux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Le Roux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Le Roux? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,50 p.p. Ouderwets genieten van Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie of Biogarde? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Le Roux geniet u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteFosses-La-Ville
ReactieVele tevreden klanten
Postcode5070
Gemiddelde menuprijs€5,34
Maaltijd-topperGele rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Le Roux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Le Roux. We hebben het over belangrijke firma’s als Prego en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich prima instanties en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft weer een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Le Roux? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Le Roux. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als scharreleieren of grillworst. Veelal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Le Roux vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Le Roux? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei type aanbieders die overeenstemmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. U kunt denken aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen en Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Fosses-La-Ville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Le Roux voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree is beschikbaar vanaf €6,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie is er al vanaf €5,75.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Samgyetang, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Haagse bluf om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Fosses-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Le Roux bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Couscous, kip, mergueze worst of Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Le Roux. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit