Maaltijdservice Sart-Saint-Laurent

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sart-Saint-Laurent voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sart-Saint-Laurent? Door middel van onze vergelijker ontdekt u snel en simpel alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,05 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Slavink met andijvie a la crème gek aard jus en Pannenkoekenschotel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Sart-Saint-Laurent geniet u van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteFosses-La-Ville
ErvaringSnel in huis
Postcode5070
Maaltijd prijs€5,36
Vaak bestelde maaltijdAspergesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sart-Saint-Laurent

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Sart-Saint-Laurent. U kunt denken aan veel gekozen organisaties als Delhaize of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima instellingen en speciale eetpunten. Elke partij onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze tool kunt u dus de services op uw gemak op een rijtje zetten. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sart-Saint-Laurent? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sart-Saint-Laurent. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel services hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u zonder moeite belangrijke boodschappen als koffie en druiven. In algemene zin gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sart-Saint-Laurent vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Sart-Saint-Laurent? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of prefereert u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die in lijn zijn met uw wensen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Fosses-La-Ville. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sart-Saint-Laurent voor ouderen variëren nogal. De prijs komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst bestelt u vanaf €6,7.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Harira, een extra salade en voor de volledigheid een Hemelse modder achteraf. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Fosses-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Rundvlees met gegrilde groente

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sart-Saint-Laurent aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Knoflookgarnalen of Kreeftensoep. Op die manier zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sart-Saint-Laurent. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit