Maaltijdservice Sart-Eustache

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sart-Eustache voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sart-Eustache? Door middel van deze pagina achterhaalt u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,70 per maal. Aan tafel voor Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen of Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Sart-Eustache hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteFosses-La-Ville
ReactieHonderden tevreden klanten
Postcode5070
Maaltijd prijs€5,35
Populaire maaltijdTomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sart-Eustache

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Sart-Eustache. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Delimeal of Meal-Story. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende initiatieven en zorginstellingen. Iedere optie wordt bestempeld door z’n eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daarom de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sart-Eustache? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sart-Eustache. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u gelijk broodnodige boodschappen als boter of zeewier burger. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sart-Eustache vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sart-Eustache? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die passen bij uw uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Bloemkoolsoep of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Fosses-La-Ville. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sart-Eustache voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een warme dagschotel als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koninginnensoep, extra groenten en om het compleet te maken Appeltaart als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Fosses-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Varkenslapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sart-Eustache regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men gelijk opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden altijd geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sart-Eustache. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit