Maaltijdservice Ukkel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ukkel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ukkel? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,00 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Ukkel hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieBrussel
GemeenteUkkel
Waarom bestellen?Lage prijs per maaltijd
Postcode1180
Maaltijd prijs€5,09
Maaltijd-topperCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ukkel

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Ukkel. Bijvoorbeeld belangrijke services als Foodbag en Vlotter. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kan u de leveranciers probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ukkel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ukkel. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere organisaties voorzien in een extra boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt u snel broodnodige boodschappen als snijworst of snoep. Meestal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ukkel vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Ukkel? Of prefereert u echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Ukkel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ukkel voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas is verkrijgbaar vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Hamburger, ui en champignons is er al vanaf €6,45.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Aspergesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Schaafijs na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ukkel voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Roerei met spinazie à la crème

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ukkel bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt in algemene zin bezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kippenbout à la bonne femme en Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden vaak door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ukkel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit