Maaltijdservice Vorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vorst? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle aanbieders die aan huis leveren. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,10. Flink uitpakken met Tomatensoep met prei vg of Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Vorst profiteert u van smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieBrussel
GemeenteVorst
RecensieZonder abonnementen
Postcode1190
Prijs per maaltijd€5,1
Nummer 1-maaltijdGepaneerde varkensschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Vorst

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Vorst. We hebben het over erkende bezorgers als Dienstenthuis.be en/of Wink. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie hanteert een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze website kan u daarom de aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Vorst? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven structuur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vorst. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals cervelaat en ontbijtproducten. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vorst vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Vorst? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden veel verschillende seniorenmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en eetpatroon. U kunt denken aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Vorst. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vorst voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Stamppot boerenkool is beschikbaar vanaf €5,95.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Rozenbottelsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Kaas achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Vorst voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Varkensvlees met appel in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vorst aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Erwtensoep met rookworst. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Vorst. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit