Maaltijdservice Sint-Lambrechts-Woluwe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Lambrechts-Woluwe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Lambrechts-Woluwe? D.m.v. www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,20 per gerecht. Flink uitpakken met Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Sint-Lambrechts-Woluwe ontvangt u gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieBrussel
GemeenteSint-Lambrechts-Woluwe
RecensieVoordelig uitproberen
Postcode1200
Gemiddelde prijs€5,11
Populaire maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Lambrechts-Woluwe

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Lambrechts-Woluwe. U kunt denken aan interessante bezorgers als Vlotter en Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de bedrijven rustig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Lambrechts-Woluwe? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Lambrechts-Woluwe. Perfect voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services hebben ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u snel de supermarktartikelen als scharreleieren of karnemelk. Normaal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Lambrechts-Woluwe vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Sint-Lambrechts-Woluwe? Of zoekt u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze maaltijdservices die voldoen aan uw situatie en mogelijke diëten. Neem nu Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Onderstaand achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sint-Lambrechts-Woluwe. Let ook goed op het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Lambrechts-Woluwe voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree kan je kopen vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Pastaschotel bestelt u vanaf €6,25.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Avocadosoep, iets te drinken en iets fris zoals Irish coffee als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Lambrechts-Woluwe regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk type opwarmmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Gebonden kerrie-champignonsoep of Ribkarbonade in jus. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week. Vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Lambrechts-Woluwe. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit