Maaltijdservice Rumsdorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rumsdorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Rumsdorp? Geholpen door deze pagina ontdekt u eenvoudig alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,50 p.p. Smullen van Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel of Hamburger, ui en champignons? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Rumsdorp profiteert u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ReactieSmaakvol en gezond
Postcode3400
Gemiddelde kosten€5,4
Maaltijd-topperSpinazie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Rumsdorp

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Rumsdorp. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Dienstenthuis.be en 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier biedt een eigen assortiment en voorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rumsdorp? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rumsdorp. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals halfvolle vanille yoghurt en koffiekoeken. Niet zelden gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Rumsdorp vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Rumsdorp? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en voedingsadvies. Denk maar aan Boereworst Met Wortelstamppot of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Verderop vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Landen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rumsdorp voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kunt u al bestellen vanaf €4,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus bestelt u vanaf €4,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spaghetti met broccoli kunt u al bestellen vanaf €6,6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Bouillon, een extra salade en iets fris zoals Natas do Céu als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Gebonden goulashsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rumsdorp regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De thuismaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of juist veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Rumsdorp. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit