Maaltijdservice Ezemaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ezemaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ezemaal? Door middel van onze tool vindt u probleemloos alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,95 per gerecht. Flink uitpakken met Jonge kabeljauw in roomsaus en Bloemkool cordonbleu schotel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Ezemaal profiteert u van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ReactieVoor particulier en zorg
Postcode3400
Gemiddelde menuprijs€5,36
Vaak bestelde maaltijdPittige Thaise soep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ezemaal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Ezemaal. U kunt denken aan populaire organisaties als Traiteur Goossens en Aldi. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Elke organisatie heeft weer een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ezemaal? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ezemaal. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men snel de boodschappen zoals koffiecreamer of zoetwaren. In algemene zin kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ezemaal vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ezemaal? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wat te denken van Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Landen. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ezemaal voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al voor €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Pasta kip madras bestelt u vanaf €6,9.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kimchi jjigae, extra groenten en iets fris zoals Yoghurt als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Donkey Kicks Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ezemaal bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice matcht met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Controleer goed het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 20 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème en Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ezemaal. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit