Maaltijdservice Laar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Laar? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle organisaties die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,90 per maaltijd. Genieten van Gestoofde wortel en Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Laar beschikt u over heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
BeoordelingVeel keuze in regio
Postcode3400
Maaltijd prijs€5,37
Geliefde maaltijdPasta/tonijnschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Laar

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Laar. Denk aan grote firma’s als Foodbag of Aldi. Maar ook lokaal zien we allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere organisatie heeft zo een eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daardoor de services probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Laar? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laar. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u snel nuttige boodschappen zoals zeewier burger of hagelslag. Normaliter gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Laar vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Laar? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene soorten maaltijden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree en Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Onderstaand bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Landen. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laar voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Vriesverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische roerbakstukjes kunt u al bestellen vanaf €5,5.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vanille mousse om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Cordon Bleu met groenten
 • Gekarameliseerde witlof
 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Klapstuk met hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Laar aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote services werken met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Spitskoolschotel met aardappelpuree of Gegrilde paprika. Zodoende kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Laar. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit