Maaltijdservice Neerwinden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerwinden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Neerwinden? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle services in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,65 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensvlees met appel in saus of Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Neerwinden krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ErvaringAandacht en passie
Postcode3400
Gemiddelde kosten€5,38
Nummer 1-maaltijdSchnitzel pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Neerwinden

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Neerwinden. Neem erkende services als Marley Spoon en/of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft weer een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Neerwinden? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerwinden. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u zonder moeite broodnodige boodschappen als snijworst of toetjes. Niet zelden kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Neerwinden vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Neerwinden? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene leveranciers die kloppen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Landen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerwinden voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de organisatie, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Naturel-pannenkoek wordt al bezorgd vanaf €7,1.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Vissoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Vlaflip om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Grootmoeders kippannetje
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Gebonden mosterdsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neerwinden regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en kies er een. Bekijk met name het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De menu’s worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Penne Pesto Kip Wokgroenten en Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Neerwinden. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit