Maaltijdservice Walshoutem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Walshoutem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Walshoutem? Door middel van onze tool doorzoekt u probleemloos alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,15 per keer. Aanschuiven voor Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes en Stamppot boerenkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Walshoutem smult u weer van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ReactieEenvoudig aanmelden
Postcode3401
Gemiddelde prijs€5,44
Maaltijd-topperPannenkoekenschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Walshoutem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Walshoutem. Neem populaire partijen als Delhaize en 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene partijen en wijkrestaurants. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Walshoutem? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Walshoutem. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als margarine en chocolade vla. Vaak kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Walshoutem vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Walshoutem? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit verscheidene thuismaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Hieronder ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Landen. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Walshoutem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met elementen als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gentse Waterzooi vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • De daghap voor ouderen als Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Courgettesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Poffertjes als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in jus
 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Gepaneerde kipnuggets

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Walshoutem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor seniorenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden in de regel geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Aardappelgratin en Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Daardoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Walshoutem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit