Maaltijdservice Waasmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waasmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Waasmont? Via deze website ontdekt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,75 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners of Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Waasmont beschikt u over vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
Waarom bestellen?Houd me fit en vitaal
Postcode3401
Prijs per gerecht€5,42
Meest gekozen maaltijdKip Andorra schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Waasmont

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Waasmont. Neem bijv. landelijke leveranciers als Delimeal en Intermarché. Ook in de gemeente zelf zien we prima initiatieven en wijkrestaurants. Elke optie hanteert zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u daardoor de services rustig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Waasmont? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waasmont. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders bieden ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop u zonder moeite belangrijke boodschappen als vers fruit of oploskoffie. Doorgaans gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Waasmont vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Waasmont? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit meerdere opties die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree en Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Landen. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waasmont voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree bestelt u vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,8.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Bloemkoolsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Karnemelkse bloempap om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Varkenssaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waasmont regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten of Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Waasmont. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit