Maaltijdservice Wange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wange? Dankzij deze pagina doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,95 per keer. Genieten van Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Wange krijgt u verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ErvaringSnel en eenvoudig bestellen
Postcode3400
Gemiddelde prijs€5,41
Vaak bestelde maaltijdGestoofde spitskool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wange

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Wange. U kunt denken aan belangrijke services als Colruyt of Home Cuisine. Maar ook in de buurt bestaan er interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere service wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wange? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wange. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als halfvolle melk of cola. Normaal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wange vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wange? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele opties die matchen met uw wensen en eetpatroon. U kunt denken aan Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Landen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wange voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met zaken als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is er al voor €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gepaneerde kipschnitzel is er al vanaf €5,65.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Anmitsu als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Bami, quorn, satésaus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wange aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders bieden een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt niet zelden thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Risotto, roomsaus boschampignons, kip en Snijbonen. Hiermee kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wange. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit