Maaltijdservice Bikschote

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bikschote voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bikschote? Aan de hand van deze website doorzoekt u eenvoudig alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,25 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kreeftensoep en Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Bikschote profiteert u van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLangemark-Poelkapelle
ReactieIk ben weer zelfstandig
Postcode8920
Gemiddelde menuprijs€5,72
Vaak bestelde maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bikschote

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bikschote. We hebben het over interessante leveranciers als Ekomenu of Foodbag. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Elke organisatie wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kunt u dus de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Bikschote? Er is een oplossing! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bikschote. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als allesreiniger of achterham. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bikschote vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bikschote? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende opties die overeenstemmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op deze pagina ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Langemark-Poelkapelle. Bekijk goed het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bikschote voor ouderen variëren nogal. De prijs is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is er al voor €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes bestelt u vanaf €5,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Chicken Lunges is beschikbaar vanaf €7,45.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kippensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Dame blanche mousse om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Langemark-Poelkapelle voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bikschote bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsRundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bikschote. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit