Maaltijdservice Langemark-Poelkapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Langemark-Poelkapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Langemark-Poelkapelle? Middels onze tool doorzoekt u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,60 per persoon. Ouderwets genieten van Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Langemark-Poelkapelle beschikt u over verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLangemark-Poelkapelle
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode8920
Maaltijd prijs€6,3
Maaltijd-topperVissoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Langemark-Poelkapelle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Langemark-Poelkapelle. Denk dan aan populaire partijen als HelloFresh en Champion. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo zijn eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Langemark-Poelkapelle? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Langemark-Poelkapelle. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop u gelijk de supermarktartikelen als katenspek of rijstepap. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Langemark-Poelkapelle vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Langemark-Poelkapelle? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensen en eetpatroon. Wat dacht u van Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree en Witte Pens Met Rodekool En Puree? Via onze vergelijker vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Langemark-Poelkapelle. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Langemark-Poelkapelle voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst is er al vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze is er al voor €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipragout met Parijse wortelen bestelt u vanaf €6,3.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Goulashsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Langemark-Poelkapelle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Langemark-Poelkapelle regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor soort maaltijdservice klopt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Check vooral de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met grofweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus of Stamppot zuurkool. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Langemark-Poelkapelle. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente