Maaltijdservice Langemark

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Langemark voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Langemark? Door middel van deze website vindt u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,35. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Tagliatelleschotel met kip of Kip, sperziebonen, aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Langemark krijgt u heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLangemark-Poelkapelle
RecensieIk ben minder afhankelijk
Postcode8920
Prijs per gerecht€5,73
Vaak bestelde maaltijdKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Langemark

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Langemark. U kunt denken aan veel gekozen firma’s als Yumbel of Vlotter. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante instellingen en verswinkels. Iedere leverancier levert een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Langemark? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Langemark. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men moeiteloos de boodschappen zoals snoeptomaatjes of tomaten. Vaak kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Langemark vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Langemark? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid voedingspatroon. Neem nu Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Langemark-Poelkapelle. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Langemark voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Verse waldorfsalade is beschikbaar vanaf €5,6.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Aardappelsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Vanille ijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Langemark-Poelkapelle voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Langemark aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Snijbonen of Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden vaak door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Langemark. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit