Maaltijdservice Couture-Saint-Germain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Couture-Saint-Germain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Couture-Saint-Germain? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle firma’s in de buurt! Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,75 p.p. Ouderwets genieten van Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel en Tomatensoep met prei vg? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Couture-Saint-Germain krijgt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteLasne
BeoordelingEenvoudig opwarmen
Postcode1380
Prijs per gerecht€5,48
Maaltijd-topperGarnalen in chili-roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Couture-Saint-Germain

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Couture-Saint-Germain. Denk dan aan populaire leveranciers als Home Cuisine of Colruyt. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en slagerijen. Ieder bedrijf heeft weer zijn eigen aanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de bezorgdiensten probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Couture-Saint-Germain? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven structuur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Couture-Saint-Germain. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende organisaties bieden ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt men probleemloos praktische of verse producten als koffiekoeken of halfvolle melk. In algemene zin kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Couture-Saint-Germain vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Couture-Saint-Germain? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kipgyros Rijst en Kip Kerriesaus Met Rijst? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Lasne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Couture-Saint-Germain voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara is er al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een warme dagschotel als Macaronischotel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Seolleongtang, een gezonde salade en voor de volledigheid een Soesje om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lasne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Couture-Saint-Germain regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een daghap, zonder keuze. Soms is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Boe­ren­kool­stoof met ei of Rabarbercompote. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Couture-Saint-Germain. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit