Maaltijdservice Mélin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mélin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Mélin? Dankzij deze pagina treft u moeiteloos alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per maaltijd. Smullen van Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème of Donkey Kicks Chicken? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Mélin profiteert u van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
ReactieGezond en heel erg lekker
Postcode1370
Prijs per maaltijd€5,43
Vaak bestelde maaltijdReepjes kalkoenvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Mélin

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Mélin. Bijvoorbeeld erkende organisaties als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van partijen en speciale eetpunten. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kunt u dus de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Mélin? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mélin. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als filet americain of muesli. Meestal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Mélin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Mélin? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse leveranciers die matchen met uw situatie en voedingsadvies. Wat dacht u van Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Spaghetti Carbonara? Onderstaand bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Jodoigne. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mélin voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van aspecten als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes is er al voor €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • De daghap voor ouderen als Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7,35.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Watergruwel na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Rookworst met stamppot boerenkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mélin bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijdservices hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Het eten wordt gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie of Kiptajine. Daardoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding bevordert uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij of koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Mélin. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit